logo

web
analytics

Leads generatie zonder ellelange telefoongesprekken

Voldoende sales leads genereren is noodzakelijk. Om de handel op stoom te houden zorgt u voor een gevulde pipeline.
Waardevolle sales leads, hoe krijg je die?
Koud bellen is niet bepaald een hobby van uw verkopers. En om succesvol te zijn, is het ook nodig om over zekere vaardigheden te beschikken. Telefonische koude acquisitie is niet eenvoudig. Het is ook duur en daarom in de meeste gevallen niet rendabel.

Het kan ook anders.

Voorwaarde is wel dat het te verkopen item voldoende marge biedt. Onze aanpak is dus niet geschikt voor een (consumenten) artikel van bijvoorbeeld 100 Euro. Het vereist bijzondere vaardigheden op het gebied van tekstschrijven en content management, online marketing en zoekmachine optimalisatie. Lead Generatie 3.0.
Wij genereren gekwalificeerde sales leads.
Zonder koude acquisitie.

 

Callcenter

Sales leads genereren

Om wgekwalificeerde leads voor u te vinden hebben we een methode ontwikkeld die belangstellenden op uw spoor zet. Ze kwalificeren zichzelf, zodat doorgaans één telefoontje voldoende is om tot zaken te komen. Leads genereren 3.0.
Globaal pakken we dit als volgt aan:

Samen met u bepalen we welke informatie belangrijk is en wij controleren of hier voldoende op internet naar gezocht wordt en welke zoektermen hierbij het beste passen. Dit vergt grondige kennis van zoekmachine optimalisatie en marktkennis.

We starten met online publicaties over het onderwerp en zorgen voor voldoende traffic. Verder schrijven we een serie opeenvolgende brochureteksten of whitepapers die geïnteresseerden kunnen downloaden.

We bieden online informatie aan, waarbij persoonsgegevens worden gevraagd in ruil voor de opvolgende informatie. Deze informatie wordt in de vorm van brochures en/of whitepapers beschikbaar gesteld.

We controleren hoe diep de belangstelling gaat. Na een aantal stappen is de lead rijp en kunt u hem bellen voor een afspraak. Of de lead belt zelf.

Dit lijkt een simpele aanpak, maar de informatie op internet, de download portal alsmede de documenten vereisen een doelgerichte marketing aanpak en schrijfstijl. Bovendien wordt dagelijks de traffic geanalyseerd. Het is arbeidsintensief.
En dan.... geduld. U beschikt spoedig met enige regelmaat over gekwalificeerde sales leads. Reken op gemiddeld 4-6 waardevolle leads per maand. Zo'n campagne gaat zeker 3 jaar mee.
Dat zijn ruim 180 nieuwe klanten over de looptijd van de campagne.

Koude acquisitie is verleden tijd.

Heeft u hierover nog vragen? Bel me dan: 0495-536488 of 0654385919. Of mail: wim(at)wimvlekken.nl

Bestel de whitepaper over pipeline vullen via online leads generatie door een email met uw contactgegevens te sturen: pipeline@wimvlekken.nl
U ontvangt binnen enkele minuten een email met de whitepaper als bijlage.
Of bestel dit book bij Bookboon.com: http://bookboon.com/nl/lead-generatie-3-0-ebook